MINŐSÉG MINDEN IGÉNYRE

BELSŐÉPÍTÉSZET I ÉPÍTÉSZ KIVITELEZÉS I BÚTORGYÁRTÁS

MAGUNKRÓL

A Szatmár Bútor Design Kft. immár tíz éve működik az 1952-ben alapított, nagy múltú Szatmár Bútorgyár kereskedelmi ágazataként. A cég 100 százalékban magyar tulajdonú és önfinanszírozó.
Bútor- és kárpitos termékeink gyártóbázisa Magyarország északkeleti részén, Mátészalkán található.
Régi partnereink és leendő ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében a Szatmár Bútor Design Kft. irodát és bemutatótermet működtet Budapesten. Így az ország egész területéről érkező megrendeléseket gyorsan és hatékonyan tudjuk teljesíteni, valamint a külföldi munkáinkat is egyszerűbben koordináljuk.

A Szatmár Bútor Design Kft. komplex belsőépítészeti vállalkozásként működik, ami magába foglalja a belsőépítészeti munkákat és a hozzá tartozó építészeti kivitelezést is. Széles körű szolgáltatásainknak és munkafelfogásunknak köszönhetően vállalkozásunk már többször bizonyította, hogy megállja a helyét a kiélezett piaci versenyben.

Cégünk egyik alappillére az általános szolgáltatások színvonalának magas szinten tartása, amely miatt Megrendelőink szívesen dolgoznak velünk, évről évre megbíznak szakembereink munkájában. Már egy új munka kezdetén, de még az ajánlat elkészülte előtt – felméréskor, tervezéskor, az alapanyagok kiválasztásakor – az évtizedes tapasztalatainkon alapuló tanácsadással segítünk, ezzel is átláthatóbbá téve a későbbi részletes ajánlatunkat. Ezzel egyúttal számos feladatot, terhet leveszünk Megrendelőink válláról.
Cégünk másik alappillére, hogy Megrendelőink valóban a legjobb ár/érték arányú termékekhez jussanak, azaz tudják, mit kapnak a pénzükért, kezdve a rakodástól a kiszállításon és termékeken át egészen az installációig. Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat is ezen elvek alapján választjuk ki, azaz tapasztalt, megbízható, elkötelezett szakemberekkel működünk együtt.
Damjanovics Péter- Pál

Ügyvezető

Höfle Réka Veronika

Irodavezető, Projektmenedzser

Ács László

Műszaki munkatárs, Projektmenedzser